0
+
godina uspješnog rada autoškole
0
%
prolaznost na polaganju ispita
0
+
zadovoljnih polaznika autoškole

SIGURNOST NA PRVOM MJESTU

Od početaka do danas

Autoškola Topić Jajce posluje od 1999. godine, a sjedište autoškole je u poslovnom centru Hotela Turist adresa. Kulina bana bb. Jajce, pored Jajca  autoškola radi u D.Vakufu, Bugojnu i G.Vakufu/Uskoplju, Mrkonjić Gradu i Šipovu gdje djelujemo kroz poslovne jedinice.

U autoškoli se  vrši osposobljavanje kandidata za vozače motornih vozila svih kategorija i potkategorija, kao i osposobljavanje za vozače radnih strojeva, traktora i mopeda.

U dosadašnjem radu u autoškoli osposobili  smo preko 4000 polaznika što nas, između ostaloga,  čini vodećom autoškolom u Županiji Središnja Bosna.

PROFESIONALNOST

Na koji način radimo?

Za uspješan rad i kvalitetu realizacije osposobljavanja kandidata za vozače motornih vozila shvatili smo da je neizmjerno važno ulagati u dva čimbenika nastavnog procesa. Na prvom mjestu je nastavno osoblje tj. predavač teoretske nastave i instruktori vožnje.

Pored osnovnih kompetencija i visoke izobraze potrebno je da i predavači i instruktori vožnje imaju i dodatne kompetencije te umijeće izvođenja nastave te svakodnevno svoje znanje nadopunjavaju novim alatima i metodama rada koje koristimo u nastavi.

Na drugom mjestu su nastavna, tehnička sredstva za rad koja olakšavaju i pospješuju učinkovitiju realizaciju nastavnih sadržaja iz programa osposobljavanja.

MAKSIMALNO ZNANJE

Osposobljavanje polaznika

Osposobljavanje temeljimo na tome da polaznici dobiju   maksimalno znanje o prometu te ih učimo da predviđaju  opasnost,  da ne precjenjuju svoje sposobnosti, da ne upravljaju vozilom na granici rizika, da predviđaju tuđe pogreške,da  budu tolerantni prema drugim sudionicima u prometu i dr.

U voznom parku za realizaciju programa osposobljavanja iz  predmeta upravljanja vozilom  posjedujemo deset  vozila od navedenog broja dva su teretna vozila , dva  motocikl a ostala su putnička vozila i jedno je priključno vozilo. U nastavi naši inženjeri i instruktori  primjenjuju  sva metodičko didaktička dostignuća suvremene nastave i stoje na raspolaganju svim kandidatima koji svoje prve kilometre povjere nama.

Ne dozvolite da se greške u prometu dese, jer gumice za brisanje nema.

Autoškola Topić Jajce

Što nas razlikuje od drugih

Dajemo najbolje smjernice svakom polazniku kako bi proizveli sigurne vozače.

Upiši se Česta pitanja